کتاب موعودنامه در قالب فرهنگ الفبای مهدويت، پيرامون موضوعات حضرت گردآوری شده است و به همت انتشارات « مجتبی تونه ای » مهدی(عج)، غيبت، انتظار و ظهور، توسط به چاپ ششم رسيد.« مشهور »در بخش الف فهرست اين فرهنگ الفبايی موضوعاتی از قبيل آثار انتظار، آرماگدون، آخرالزمان، آزمون غيبت، آداب ملاقات با امام زمان(عج)، آدينه و ساير موضوعات مربوط که با اين حرف آغاز می شود،بررسی شده است.
نويسنده در ابتدای کتاب بيان می کند که به منظور استفاده عموم مردم و جوانان از مطالب اين کتاب، ترجمه روايات به صورت مختصر بيان شده، اما در بخش پاورقی کتاب به منبع اصل روايت نيز اشاره شده است.تونه ای در بخشی از اين کتاب آورده است: از آنجا که امامت يکی از نعمت های بزرگ الهی است،شناساندن نعمت حضرت ولی عصر(عج)، قدردانی از نعمت الهی را به دنبال دارد و جامعه قدردان از نعمت امامت، مرهون لطف حضرت حق قرار می گيرد.
اين صاحب قلم در بيان آثار انتظار می نويسد: کسی که انتظار قيام مصلح جهانی را دارد، در حقيقت انتظارانقلاب و تحولی بس عظيم و وسيعی را دارد که يکی از اساسی ترين انقلاب های بشری در طول تاريخ بشراست.
دانلود نخسه pdf با حجم (3.04 MB)
دانلود نخسه آندروید با حجم(722 KB)
دانلود نخسه جاوا با حجم (689 KB)
از هجر تـو بی قرار بـودن تا کـی؟ بازیچه روزگـار بـودن تا کـی؟
ترسم که چراغ عمر گردد خامـوش دور از تو به انتظار بودن تا کـی؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نهم ربیع الاول سالروز تاجگذاری حضرت بقیه الله الاعظم امام مهدی و آغاز امامت و ولایت ایشان بر گستره گیتی فرخنده و مبارک باد
اعضاء کودک کتابخانه کفعمی زاهدان با هدیهای به وسعت دنیای کودکانه به استقبال دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور آمدند.
به گزارش روابط عمومی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، نوزدهمین سفر دبیرکل نهاد کتابخانهها به استان سیستان و بلوچستان فضای متفاوتی را تجربه کرد. سالن مملو از کتابداران بود و در بین آنان، حضور 3 نوجوان عضو کتابخانه خودنمایی میکرد. عسل، زهرا و فاطمه دانشآموزان مقطع ابتدایی بودند که با حضور در نشست صمیمانه دبیرکل نهاد با کتابداران این استان، تعلق خاطر خود را به کتابخانه، به عنوان خانه دوم خود، ابراز داشتند؛ آنها با هماهنگی اولیاء مدرسه، آنروز سر کلاس درس حضور نداشته و نمایندگان اعضاء کودک کتابخانه خود محسوب میشدند.
بچههای عضو کتابخانه کفعمی زاهدان که دوست داشتند دقایقی در کتابخانه خود میزبان دبیرکل نهاد کتابخانهها باشند؛ روز قبل از ورود ایشان تا آخرین ساعات کار کتابخانه مشغول غبارروبی و خانه تکانی بخش کودک بودند؛ گلدانها را آذین بستند؛ میزهای کهنه را با لباسی از برچسبها، نو نوار کردند؛ و مشتاقانه مشغول تدارک هدیهای برای میهمان خود شدند.
از آنجاییکه ضیق وقت مانع بازدید دبیرکل از کتابخانهها بود، با هدیه کودکان، حال و هوای کتابخانه کفعمی به دفتر دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور منتقل شد. بستهای که محتویات آن زیر پوشش ضخیمی از گلبرگهای رنگی نهفته بود؛ با کنار زدن گلبرگها عروسکی به شکل کفشدوزک نمایان شد؛ کفشدوزک، به انتخاب اعضاء، نماد بخش کودک کتابخانه کفعمی شده است؛ و عروسک موجود در این بسته، هنر دست زهرا و فاطمه بود.
بخش دیگری از این هدیه، کاردستیهای کودکانه بود که با انتخاب بچهها در بسته قرار گرفت. دیدن آب نباتها و میوههای کاغذی، تداعیگر طعم شیرین کودکی بود و از مهر کودکانهای که در قسمتکردن داشتهها جلوهگر میشود، حکایت داشت.
همچنین لحظههای به یادماندنی و خاطرهانگیز اعضاء این کتابخانه که لابلای فعالیتهایی همچون جشن یک سالگی بخش کودک، جشن غدیر، جشن کتاب، نمایش، قصهگویی و... رقم خورد، در قالب آلبومی از تصاویر هدیه شد. این تصاویر، برشهایی از کودکی اعضاء کتابخانه را در تاریخ حیات بخش کودک کتابخانه کفعمی برای همیشه به ثبت رساند.
شور انگیزترین بخش این هدیه، نامه زهرا لشکری، عضو 10 ساله کتابخانه کفعمی بود. یادداشتی با دستخطی کودکانه که چشم را مشتاقانه به خود جلب میکرد؛ زهرا که برای پرکردن جعبه هدیه با گلهای طبیعی، به پارکی در همسایگی کتابخانه رفته بود، نامهاش را گم کرد و آنچه را که به یاد داشت، با قلم شیرین و کودکانه خود بر روی کاغذ بازنویسی کرد.
«سلام آقای مختارپور. من زهرا لشکری عضو بخش کودک کتابخانه آیت الله کفعمی هستم. خواهرم فاطمه و اسرا هم عضو هستند. کاردستیهایمان را برایتان گذاشتیم با یک عالمه گل و آب نبات چوبی و میوههای خوشمزه و نرگسهای خوشبو.
با دیدن آبنبات چوبی و میوهها به یاد ما دهانتان را شیرین کنید و با عطر نرگسها آرامش پیدا کنید. برای بخش کودک و کتابها و برنامههایش از شما ممنویم. از کاردستیهای شب یلدا که داریم درست میکنیم برایتان میفرستیم. برای شب یلدا جشن قشنگی داریم. دیشب گلهای یخی بخش کودک را آب دادیم و گلدانها را آلومینیوم پیچیدیم. فکر کردیم شما میآیید. انشاءالله یک روز بیایید بخش کودک ما.»
به احترام این صمیمیت کودکانه، نمادهای اهدایی بخش کودک کتابخانه آیت الله کفعمی زاهدان برای چند روزی بخشی از دفتر دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور را به خود اختصاص داد؛ خاطره این شیرینی برای همیشه ماندگار خواهد بود.
گفتنی است، مریم نشاط، سحر ندیمی، سیده طاهره عسگری، زبیده مهدوی، میترا خزاعی و امالبنین غلامی کتابداران و مینا جلالزاده بهعنوان مسئول کتابخانه آیت الله کفعمی زاهدان مشغول به فعالیت هستند.
برگزاري نمايشگاه سراسري كتاب كودك و نوجوان ( 22 تا 28 آذر) در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي و اختصاص غرفه اي به اداره كل كتابخانه هاي عمومي استان
حکایت است که پادشاهی از وزیرخود پرسید:
بگو خداوندی که تو می پرستی چه می خورد، چه می پوشد ، و چه کار می کند و اگر تا فردا جوابم نگویی عزل می گردی.
وزیر سر در گریبان به خانه رفت .
وی را غلامی بود که وقتی او را در این حال دید پرسید که او را چه شده؟
و او حکایت بازگو کرد.
غلام خندید و گفت : ای وزیر عزیز این سوال که جوابی آسان دارد.
وزیر با تعجب گفت : یعنی تو آن میدانی؟ پس برایم بازگو ؛ اول آنکه خدا چه میخورد؟
- غم بندگانش را، که میفرماید من شما را برای بهشت و قرب خود آفریدم. چرا دوزخ را برمیگزینید؟
- آفرین غلام دانا.
- خدا چه میپوشد؟
- رازها و گناه های بندگانش را
- مرحبا ای غلام
وزیر که ذوق زده شده بود سوال سوم را فراموش کرد و با شتاب به دربار رفت و به پادشاه بازگو کرد
ولی باز در سوال سوم درماند، رخصتی گرفت و شتابان به جانب غلام باز رفت و سومین را پرسید.
غلام گفت : برای سومین پاسخ باید کاری کنی.
- چه کاری ؟
- ردای وزارت را بر من بپوشانی، و ردای مرا بپوشی و مرا بر اسبت سوار کرده و افسار به دست به
درگاه شاه ببری تا پاسخ را باز گویم.
وزیر که چاره ای دیگر ندید قبول کرد وبا آن حال به دربار حاضر شدند
پادشاه با تعجب از این حال پرسید ای وزیر ای چه حالیست تو را؟
و غلام آنگاه پاسخ داد که این همان کار خداست ای شاه که وزیری را در خلعت غلام
و غلامی را در خلعت وزیری حاضر نماید.
پادشاه از درایت غلام خوشنود شد و بسیار پاداشش داد و او را وزیر دست راست خود کرد.
مشخصات نام کتاب : مجموعه اشعار کودکانه برای بچه های گوگولو زبان : فارسی ناشر : بهترین کتاب های جهان تعداد صفحه: 59 فرمت : pdf حجم فایل : 1 مگابایت |
|
![]() |
کتاب راهنمــــــای جامــــــع اصــــــول صحــــــیح مطالــــــعه
کنکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور
نویسنده: وحید لهراسبی
مدرسه اینترنتی خواندن به نشانی school.iranpl.ir با حضور مسئولان نهاد کتابخانه
های عمومی کشور آغاز به کار کرد.
آذین بندی کتابخانه: